MORRISVILLE, N.C.–(BUSINESS WIRE)–Vandaag, tijdens het jaarlijkse wereldwijde kickoff-evenement voor werknemers dat werd uitgezonden naar 63.000 werknemers, onthulde Lenovo zijn plannen om de transformatie van een wereldwijd apparatenbedrijf naar een technologieleider in wereldwijde apparaten + oplossingen, diensten en software te stimuleren. Lenovo CEO Yang Yuanqing en andere uitvoerende leiders schetsten de strategie, structuur en doelen van het bedrijf die het volgende decennium van groei van Lenovo zullen voeden en het positioneren als een van ‘s werelds meest vertrouwde en iconische technologieleiders, die slimmere technologie voor iedereen leveren.

“Vorig jaar op dit moment, wist niemand van ons hoe het zou aflopen voor Lenovo”, zei Lenovo CEO Yuanqing Yang. “Maar we wisten dit wel: we zouden elkaar steunen op een onvoorspelbare reis die voor ons lag; we zouden vechten voor het best mogelijke resultaat in een onzekere wereld; en we zouden onze technologie gebruiken om verbinding te maken en een gewonde samenleving te genezen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *