SLIEMA, Malta–(BUSINESS WIRE)–Cryptology Asset Group p.l.c. (ISIN: MT0001770107; Ticker: CAP), een toonaangevende Europese investeringsmaatschappij voor blockchain- en cryptogerelateerde bedrijfsmodellen, heeft met succes zijn kapitaalverhoging in contanten afgerond door de uitgifte van 128.375 nieuwe aandelen en de aanvullende verkoop van het volledige bedrag van 31.625 eigen aandelen aan institutionele beleggers. Tegen een vaste prijs van EUR 200,00 per aandeel, zal de Vennootschap een totale bruto-opbrengst van EUR 32,0 miljoen ontvangen, die zal worden gebruikt om te investeren in nieuwe portefeuillebedrijven uit de Cryptology-pijplijn. Het bedrijf onderzoekt ook de mogelijke verwerving van crypto-activa, zoals Bitcoin, als onderdeel van zijn treasury-managementstrategie.

Om verdere groei te financieren, onderzoekt Cryptology momenteel ook verschillende opties om extra kapitaal aan te trekken, zoals door de uitgifte van een converteerbare of een gewone obligatie. ICF BANK AG heeft de opdracht gekregen om een ​​marktonderzoek uit te voeren. Het management zal de uiteindelijke financieringsbeslissing nemen op basis van feedback van investeerders en de heersende marktomgeving.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *