SCHAUMBURG, Ill.–(BUSINESS WIRE)–Opkomende technologieën zijn essentieel voor digitale transformatie en zakelijke vooruitgang – of het nu gaat om blockchain die wordt gebruikt in toeleveringsketens en in de financiële sector of om artificial intelligence om efficiëntie in alle sectoren te stimuleren. IT-professionals die hun vaardigheden in opkomende technologieën willen verbeteren en ervoor willen zorgen dat hun kennis up-to-date is, kunnen nu de Certified in Emerging Technology (CET) -certificering behalen van de wereldwijde IT-beroepsvereniging en lerende organisatie ISACA.

Gevestigde IT-professionals, studenten en recent afgestudeerden kunnen zich onderscheiden bij werkgevers en fundamentele kennis opdoen over het Internet of Things (IoT), artificial intelligence (AI), blockchain en cloud zonder voorafgaande ervaring te hebben. Samen met het onlangs gelanceerde ISACA-certificaat, de Information Technology Certified Associate (ITCA), is de CET-certificering uniek in het aanbieden van een leverancier-agnostisch, hybride leermodel. Het CET-model biedt zowel prestatiegericht als kennisgebaseerd leren – inclusief live labs in een virtuele omgeving – en bevat een stapelbare reeks certificaten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *