AUSTIN, Texas–(BUSINESS WIRE)–SoftServe, een toonaangevende digitale autoriteit en adviesbureau, heeft de Excellence in Practice Award gewonnen in de categorie Learning and Development in de 2021 Association for Talent Development (ATD) Excellence in Practice Awards. SoftServe kreeg erkenning voor zijn zakelijke leercentrum, SoftServe University, dat zich richt op leer- en ontwikkelingsmogelijkheden voor medewerkers, inclusief het ontwerp en de levering van training.

“SoftServe is toegewijd aan het creëren van een mensgerichte organisatie waardoor medewerkers kunnen groeien en zich professioneel kunnen ontwikkelen”, zegt Galyna Datsiv, AVP van Learning and Development bij SoftServe. “Ons corporate learning-ecosysteem binnen het geïntegreerde talentmanagementraamwerk stelt ons in staat om de strategische bedrijfsdoelen van SoftServe te bereiken door ervoor te zorgen dat medewerkers gekwalificeerd zijn en de ervaring hebben die nodig is om hun rol te vervullen door middel van professionele leeroplossingen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *