SINGAPUR, 21. května 2021 /PRNewswire/ — Multiverse™ je platforma strojového učení, která umožňuje více lidem snadno vytvářet a nasazovat decentralizované aplikace A.I. pomocí vlastních tokenů a decentralizovaných ekonomických systémů.

„Strojové učení umělé inteligence (A.I./ML) se stane nejdůležitější technologickou silou ve společnosti. Je důležité, aby bylo decentralizované, a umožnilo tak účast více lidí, což se nikomu až dodnes nepodařilo,” sdělil Cliff Szu, spoluzakladatel týmu Multiverse Labs se sídlem v Sillicon Valley a Singapuru, který vyvinul Multiverse.

Multiverse Logo „A.I./ML dominuje jen několik firem a elitních institucí. Náš technický tým zastával vedoucí pozice ve společnostech, jako je Google, a má znalosti z první ruky o tom, jak rychle tato technologická mezera roste. A.I. musí být decentralizovanější a dostupnější pro více lidí.”

„99,9 % lidí nemůže napsat kód A.I./ML. Mnoho lidí má velkolepé nápady o tom, jak by A.I. mohla pomoci jejich komunitám nezaujatým způsobem, ale technické překážky a nedostatek kapitálu jim brání v realizaci jejich cílů. Proto jsme postavili Multiverse, který lidem umožňuje začít projekty bez nutnosti psát kód nebo získávat velké množství kapitálu.”

„Každý projekt má svůj vlastní produkt, tokeny, decentralizovanou výměnu (DEX), ekonomiku a model řízení – to vše původně určí zakladatel bez použití kódu.”

„Tyto projekty nazýváme ‚planetami’ kvůli jejich samostatnému navržení a správě. Pravidla, práva pracovníků ani ekonomiku na planetovém projektu nestanovujeme – to dělají na začátku zakladatelé projektu a tato pravidla jsou transparentní pro všechny.”

„Decentralizovaná výměna každého projektu umožňuje komunitě získat mince Multiverse a odpovídající množství tokenů projektu. Jako staker nejste ani investorem, ani akcionářem. Zakladatelé projektu nemohou utratit vaše mince. Když však v projektu stakujete, automaticky se změní jeho kurz. Pokud změníte názor, můžete vždy zrušit vklad a získat část svých mincí zpět v závislosti na aktuálním směnném kurzu DEX. Zakladatelé mají extrémně přísnou kontrolu nad jejich unstakingem, utrácením a převody: vše je transparentní a pevně zakódováno do projektu inteligentní smlouvy, takže můžete činit informovaná rozhodnutí. Snižujeme překážky vstupu a zvyšujeme laťku kvality projektů.”

„Staking je jen jeden ze způsobů, jak se zúčastnit. Můžete také nabídnout rady a zpětnou vazbu zakladatelům, dobrovolníkům v charitativních projektech nebo zahájit svůj vlastní projekt.” 

Projekty jsou modulární, a to umožňuje zakladatelům využít další projekty Multiverse (například distribuované úložiště, školení modelu A.I. a projekty datových zdrojů) a vybudovat vrcholovou A.I./M.L. aplikaci s minimální reinvencí a plýtváním. Na rozdíl od stávajících platforem, síťové efekty a otevřená platforma společnosti Multiverse podněcují spolupráci a urychlují rozvoj a symbiózu projektů.

Projekty Multiverse již získaly zákazníky z některých světově nejuznávanějších společností a upoutaly pozornost výzkumníků na Stanfordově univerzitě a Univerzitě Johnse Hopkinse. Technologie Multiverse, která je založena na naší vysoce výkonné technologii paralelního blockchainu, je šetrná k životnímu prostředí a umožňuje komukoliv stavět nebo podporovat A.I. projekty. Společnost Multiverse obdržela podporu od společností Matrix Partners, Huobi Ventures, KuCoin, Arrington XRP a Fenbushi Capital.

O Multiverse™

Decentralizovaný A.I. ekosystém společnosti Multiverse™ umožňuje komunitě snadno financovat, školit a nasazovat aplikace strojového učení (planety) pomocí vlastních tokenů a decentralizovaných ekonomických systémů. 

Chcete-li se dozvědět více o Multiverse, navštivte https://multiverselabs.com/. 

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1513578/1.jpg  

SOURCE The Multiverse Labs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *