LONDEN–(BUSINESS WIRE)–Schlumberger kondigde vandaag een samenwerking aan met Amazon Web Services (AWS) om domeingerichte digitale oplossingen, mogelijk gemaakt door de DELFIcognitieve E & P-omgeving, in de cloud te implementeren met AWS. Deze samenwerking brengt AWS-klanten naar de DELFI Petrotechnical Suite, die toegang biedt tot AI-verbeterde applicaties van Schlumberger en high-performance computing vanuit de veilige, uitgebreide en betrouwbare wereldwijde infrastructuur van AWS.

“Ons partnerschap met AWS vormt een aanvulling op onze strategie om de toegang tot de DELFI-omgeving verder uit te breiden, zodat meer klanten kunnen profiteren van hun ondergrondse gegevens”, aldus Rajeev Sonthalia, president, Digital & Integration, Schlumberger. “Door de toegang tot digitale oplossingen van DELFI te vergroten, biedt onze samenwerking met AWS meer mogelijkheden voor klanten om hun productiviteit en prestaties continu te verbeteren.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *