MONTREAL–(BUSINESS WIRE)–Immervision, uitvinder van optisch groothoekontwerp met vervormingsbeheersing en leider in het ontwerpen van geavanceerde zichtsystemen, heeft vandaag aangekondigd dat het zijn patent met succes heeft verdedigd tegen de uitdagingen van LG Electronics.

In november 2019 diende LG een verzoekschrift in bij de Patent Trial en Appeal Board, waarin de geldigheid van een van de belangrijkste patenten van Immervision (Amerikaans octrooi nr. 6.844.990) werd aangevochten. Enkele weken geleden oordeelde de raad van bestuur (PTAB) echter unaniem dat de claims die LG heeft aangevochten niet onoctrooieerbaar waren ten opzichte van de geciteerde referenties uit de stand van de techniek.

“Immervision heeft de afgelopen twee decennia geïnvesteerd in het innoveren, licentiëren en implementeren van zijn vision-technologieën in meerdere industrieën”, zegt Pascale Nini, President en Chief Executive bij Immervision. “De intellectuele eigendoms- en octrooiportfolio van Immervision vertegenwoordigen echte innovatie en zijn verdedigbaar. Het is erg belangrijk voor mij dat we onze klanten en wereldwijde licentiehouders kunnen beschermen met onze IP.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *