CSINGTAO, Kína–(BUSINESS WIRE)–Az ún. “új normális” (new normal) körülmények közt az egyik legtöbb figyelmet kapó téma világszerte az ESG (Environmental, Social, Governance [azaz környezetvédelmi, társadalmi és vállalatirányítási tényezők figyelembe vétele]) lett. A világ egyre inkább megköveteli a vállalatoktól, hogy növekedésük bemutatásakor adjanak tájékoztatást a cég tevékenységének társadalomra gyakorolt pozitív hatásairól, valamint arról, hogy hogyan biztosítanak az alkalmazottak számára fenntartható fejlődési lehetőségeket. A tehetség középpontba helyezése révén a Hisense arra törekszik, hogy egy különféle kulturális hátterű, egyedi tapasztalatokkal rendelkező tagokból álló, globális csapatot hozzon létre, egyenlő lehetőségeket és egészséges munkakörnyezetet biztosítva minden csapattag számára a siker elérése érdekében. Világszerte összesen több mint 90000 alkalmazottjának segítségével a Hisense egy fenntartható jövő kiépítésén munkálkodik, és folyamatosan pozitív befolyást igyekszik gyakorolni a társadalom fejlődésére.

Fókuszban a helyi tehetségek kinevelése és a kulturális befogadás

A Hisense támogatja a helyi közösségeket a munkanélküliség miatt rájuk nehezedő nyomás enyhítése, illetve az ezzel közvetett kapcsolatban álló bűnözési ráta csökkentése érdekében. A világ különböző tájain található ipari parkokba való befektetései révén a Hisense Dél-Afrikában több mint 3000 munkahelyet, Mexikóban pedig több mint 2000 munkahelyet teremt (amely szám a jövőben várhatóan meghaladja a 7000-et), és ezáltal sikeresen segíti ezen országok régióit a gazdasági tevékenység kiterjesztésében és a fenntartható fejlődés felgyorsításában.

A Hisense egyenlő foglalkoztatási lehetőségeket kínál mindenki számára, faji és nemi hovatartozástól függetlenül, és a helyi munkavállalók toborzásakor szakmai és szisztematikus képzést is biztosít. Nicalettet például, aki egyedülálló anya volt, amikor 2002-ben belépett a Hisense-hez Dél-Afrikában, kiváló munkateljesítményének és gyors fejlődésének köszönhetően az eladás utáni szolgáltatásokért felelős igazgatóvá nevezte ki. Nicalette úgy nyilatkozott, hogy a Hisense tehetségközpontú, tehetséggondozást biztosító rendszere növelte a munkája iránti lelkesedését, és az élete is jobbá vált.

Fontos a munkavállalók szakmai előmenetele

Annak érdekében, hogy segítse munkavállalóit képességeik kibontakoztatásában, a Hisense biztosította számukra azokat a feltételeket, azt a teret, amelyben a lehető legnagyobb fejlődést érhetik el, és felszínre hozhatják a bennük rejlő értékeket. A Hisense egy rugalmas előléptetési rendszert vezetett be, amely lehetővé teszi az alkalmazottak számára, hogy a fejlődés során válasszanak a “vezetői” és kutatói/fejlesztői (K+F) pálya közt, miáltal mindenki számára biztosított a zökkenőmentes előrelépés.

A Hisense College elnevezésű vállalati egyetem célja az alkalmazottak támogatása szakmai fejlődésükben. Az egyetem átfogó képzési struktúrát és különféle belső képzési lehetőségeket (ideértve offline előadásokat, weboldalt, appot stb.) biztosít, segítve az alkalmazottakat abban, hogy bármikor, bárhol tanulhassanak és fejlődhessenek.

“Az itteni munka abban különbözik a más vállalatoknál végzett munkától, hogy a Hisense mindig ösztönzi, motiválja alkalmazottjait kitűzött szakmai és előmeneteli céljaik elérésére, és kiemelkedő támogatást nyújt számukra, lehetővé téve, hogy együtt fejlődjenek a vállalattal” – magyarázta Robin Silberbauer, aki 2015-ben csatlakozott a Hisense South Africa-hoz.

Gondoskodás az alkalmazottak egészségéről és jóllétéről

A pandémia idején a Hisense minden lehetséges erőfeszítést megtett alkalmazottjai és családjaik egészségének biztosítása érdekében: a járvány terjedésének megelőzését szolgáló anyagokat osztott szét és támogatta az otthonról való munkavégzést.

A Hisense ugyanakkor együttműködik szakmai EAP (Employee Assistance Program [Alkalmazottámogatási progam]) szervezetekkel, hogy mentális egészségi ellátást is nyújtson alkalmazottjai és családjaik számára, és minden egyes alkalmazott könnyen igénybe vehessen olyan professzionális pszichológiai tanácsadási szolgáltatásokat, amelyek segítik őket mentális egészségük javításában és a munkahelyi és magánéleti kihívások leküzdésében.

A Hisense hosszú távon is prioritásként kezeli a tehetségfejlesztést és aktívan dolgozik egy inkluzív munkakörnyezet kialakításán a helyi közösségek fenntartható fejlődésének a cég globális munkavállalói segítségével való előrevitele céljából.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *