PARIJS–(BUSINESS WIRE)–Het Franse Cybersecurity software bedrijf TheGreenBow en het Taiwanese toonaangevende secure networking bedrijf Zyxel breiden hun partnership uit met een macOS VPN Client.

Zyxel Networks is een leider in het leveren van veilige, AI- en cloud-aangedreven zakelijke en thuisnetwerkoplossingen met wereldwijde onderscheiding erkenning in zijn beveiligingsproducten.

Zyxel is al lange tijd partner van TheGreenBow: het eerste contract werd in 2007 getekend voor Zyxel om een Windows VPN Client toe te voegen aan zijn productlijn. “Dit partnerschap toont het hernieuwde vertrouwen van een partner met een lange staat van dienst. Het bewijst ons vermogen om software op maat te ontwerpen en te ontwikkelen en versterkt ons in een tijd waarin de vraag naar macOS VPN Clients sterk toeneemt”, aldus Mathieu Isaia, CEO van TheGreenBow.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *