June 17, 2021 11: 21 AM Eastern Daylight Time

Odense (Dánsko)–(BUSINESS WIRE)–Společnost Blue Ocean Robotics, výrobce robotů UVD pro autonomní dezinfekci UV-C, dnes oznámila, že si ji vybrala společnost ISS World Services, přední světová společnost v oblasti pracovního prostředí a správy budov, jako dodavatele autonomních robotů pro dezinfekci v rámci globální nabídky společnosti ISS.

Díky této smlouvě může ISS nabízet dezinfekci nemocniční kvality svým více než 60 000 zákazníkům ve více než 30 zemích v oblasti zdravotnictví, farmacie, věd o životě, bankovnictví a finančních služeb, průmyslu a výroby. Roboti UVD umožňují zařízením snížit přenos nemocí tím, že odstraní 99,99 % bakterií a virů z jakékoli místnosti.

„S návratem do práce musí společnosti obnovit fyzické vazby a vrátit zaměstnance bezpečně zpět do pracovního prostředí, které splňuje vyšší hygienické standardy. A musí obnovit emocionální vazby a budovat důvěru zaměstnanců v bezpečnost na pracovišti. Možnost nabízet dezinfekci, která zahrnuje i roboty UVD, je pro naši společnost účinným a efektivním způsobem, jak řešit a naplňovat potřeby a očekávání zákazníků,“ říká Anders H?j, ředitel pro metody a technologie úklidu ve společnosti ISS World Services.

Generální ředitel společnosti Blue Ocean Robotics Claus Risager se těší na spolupráci se společností ISS. „Naši roboti i nadále hrají zásadní roli, kdy pomáhají podnikům plnit požadavky vyvolané nejen pandemií, což znamená výrazné snížení počtu infekcí na pracovišti a zároveň snížení počtu zaměstnanců na nemocenské. Robot UVD má jedinečné možnosti, jak zjistit, zdokumentovat a ukázat uživatelům, jak dobře je oblast dezinfikována, což jim umožňuje snadno a rychle proces upravit a v případě potřeby jej optimalizovat. Jedná se o funkci, kterou nenajdete u žádného jiného dezinfekčního robota pomocí UV-C.“

Sada tiskových materiálů

O společnosti ISS

Přední společnost v oblasti pracovního prostředí a správy budov ISS poskytuje řešení pro vytváření míst, která přispívají k lepším obchodním výsledkům, usnadňují a zpříjemňují život a zvyšují produktivitu, a to díky lidem, kterým na tom opravdu záleží. Více informací najdete na issworld.com.

O robotech UVD

Roboti UVD jsou součástí jedné z předních světových skupin ve vývoji servisních robotů, společnosti Blue Ocean Robotics, která zahrnuje značky GoBe Robots a PTR Robots. Společnost Blue Ocean Robotics sídlí v Dánsku a nedávno se dostala mezi prvních 10 „nejinovativnějších robotických společností roku 2021“ podle časopisu Fast Company.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *