September 10, 2021 12: 00 AM Eastern Daylight Time

SEOUL, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)–Na een succesvolle wereldwijde release zal ‘MIR4’ zijn eerste grote update ontvangen. Er wordt extra content onthuld, waaronder de eerste wereldwijde clanstrijd, Clan Challenge en Solitude Training.

Vandaag (10 september) is aanvullende kerninhoud, Hidden Valley Capture, uitgebracht. De strijd om Hidden Valley te veroveren is een strijd tussen verschillende clans om de bron van de belangrijkste bron van het spel, Darksteel, te controleren. Het wordt vanaf 15 september elke woensdag om 22.00 uur gehouden, op basis van lokale servertijd.

“De clan die de Hidden Valley bezet, krijgt enorme macht en autoriteit om de handel in Darksteel te exploiteren,” zei Wemade. “Clans kunnen de mijnen monopoliseren door de toegang tot de Hidden Valley te controleren, of het gedolven Darksteel belasten om de clan ten goede te komen. Darksteel kan worden gesmolten tot de gebruiksmunt Draco en worden ingewisseld voor de virtuele Wemix-tokens, die een brug slaan tussen in-game middelen en echte activa. Daarom beïnvloeden clangevechten uiteindelijk de echte economie en leiden zo tot intensere clangevechten.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *