BONN, Duitsland–(BUSINESS WIRE)–O-RAN ALLIANCE blijft volledig toegewijd aan zijn missie om open, intelligente, gevirtualiseerde en volledig interoperabele RAN te leveren.

De O-RAN ALLIANCE werd zich bewust van zorgen met betrekking tot sommige deelnemers die mogelijk onderworpen zijn aan Amerikaanse exportvoorschriften, en heeft met O-RAN-deelnemers samengewerkt om deze zorgen aan te pakken. De O-RAN-raad heeft wijzigingen in O-RAN-deelnamedocumenten en -procedures goedgekeurd. Hoewel het aan elke O-RAN-deelnemer is om zijn eigen evaluatie van deze veranderingen te maken, is O-RAN optimistisch dat de veranderingen de zorgen wegnemen en de missie van O-RAN vergemakkelijken.

“O-RAN is een open en collaboratieve wereldwijde alliantie die op een manier werkt die de transparantie en deelname van onze aangesloten bedrijven in de ontwikkeling en acceptatie van wereldwijde open specificaties en standaarden bevordert”, zegt Andre Fuetsch, voorzitter van de O-RAN ALLIANCE en Chief Technology Officer van AT&T.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *