HOBOKEN, N.J.–(BUSINESS WIRE)–De Burgiss Group, LLC (“Burgiss”) en Caissa, LLC (“Caissa”) hebben vandaag aangekondigd dat ze een definitieve overeenkomst zijn aangegaan om bedrijven te fuseren. Op gecombineerde basis zal het bedrijf een van ‘s werelds leiders zijn in oplossingen voor particulier kapitaal en totaalinvesteringen. De producten van Burgiss en Caissa komen tegemoet aan de uitdagingen waarmee institutionele beleggers worden geconfronteerd bij het beheren van assetallocatie en liquiditeit en het beoordelen van blootstelling, prestaties en risico’s, terwijl ze aandacht besteden aan compliance, ESG en klimaatkwesties. Het gecombineerde bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Hoboken, New Jersey en heeft wereldwijd meer dan 450 medewerkers.

“We zijn verheugd om aan te kondigen dat Burgiss en Caissa hun krachten bundelen”, aldus James Kocis, oprichter en CEO van Burgiss. “Caissa is een aanbieder van wereldklasse van multi-asset class-oplossingen voor institutionele beleggers. We zijn verheugd dat onze teams bij elkaar komen en verwelkomen de bijdragen die David Hsu en Susan Veksler zullen leveren aan ons bedrijf als leden van onze Raad van Bestuur.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *