MNCHEN–(BUSINESS WIRE)–Phenom, de wereldleider in Talent Experience Management (TXM), is aanwezig op ZP Reconnect in Keulen, Duitsland van 14-16 september. Op elke Phenom-stand kunnen aanwezigen ontdekken hoe AI en automatisering het best passende talent matchen met de juiste baan, werknemers in staat stellen om hun vaardigheden bij te spijkeren en te evolueren, en sourcinginspanningen versnellen terwijl ze de tijd verkorten om te vullen.

“Phenom is verheugd om deel te nemen aan een van Europa’s toonaangevende handelsbeurzen en contact te leggen met HR-innovators over de impact van talentervaringen die zijn geworteld in intelligentie”, zegt Sebastian Hust, senior director talent experience strategy bij Phenom. “Het programma van dit jaar zal een duidelijk beeld geven van hoe HR-teams de toekomst van werk kunnen omarmen.”

Het platform van Phenom personaliseert en automatiseert het talenttraject voor kandidaten, recruiters, medewerkers en management met Career Site, Chatbot, CRM, CMS, SMS- en e-mailcampagnes, University Recruiting, Internal Mobility, Career Pathing, Diversity & Inclusion, Talent Marketplace, Gigs, Referrals , Inhuurmanager en Analytics.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *