September 17, 2021 12: 38 PM Eastern Daylight Time

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)–FourKites®, ‘s werelds toonaangevende platform voor realtime zichtbaarheid van de toeleveringsketen, heeft vandaag aangekondigd dat haar Europese klantenconferentie, Visibility 2021, virtueel zal worden gehouden op 7 oktober. Het thema van de conferentie van dit jaar, “Go Beyond”, presenteert een gedurfde visie voor toeleveringsketens van de toekomst, gecentreerd rond automatisering, innovatie en samenwerking. Supply chain-leiders uit heel Europa hebben de mogelijkheid om te netwerken, best practices en inzichten te delen en samen te werken aan de productroadmap van FourKites tijdens ‘s werelds grootste virtuele supply chain-top.

“De Visibility-conferentie van FourKites is precies wat de industrie op dit moment nodig heeft”, zegt Roy van der Heijden, Business Analyst bij Int. Transportbedrijf van der Heijden, een toonaangevende leverancier van vrachtvervoer en logistiek, evenals een recente toevoeging aan FourKites Premier Carrier List. “End-to-end, realtime transportzichtbaarheid is een topprioriteit voor alle bedrijven, groot en klein, en ik ben verheugd om van zoveel marktleiders te horen en om met collega’s in de toeleveringsketen in contact te komen tijdens dit unieke evenement.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *