SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)–Společnost Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), světový lídr v oblasti interaktivní zábavy, dnes oznámila, že ReVamp, připravovaná společenská hra pro více hráčů, bude brzy uvedena na vybraných trzích exkluzivně pro Snapchat. Hra s upíří tematikou bude prvním titulem na Snapchatu, jehož cílem je oklamat a zmást protihráče a uživatelé sociální platformy tak poprvé získají možnost proniknout do tohoto populárního žánru.

ReVamp je hra pro více hráčů v reálném čase, ve které se hráči snaží odhalit, kdo je v jejich skupině upír, zatímco společně renovují pokoje starého sídla. Hráči hrající za lidi ve hře plní úkoly spojené s rekonstrukcí, jako je demolice a stavba, aby zvýšili své šance na přežití, a zároveň během hlasovací fáze musí identifikovat a porazit upíra. Hráči hrající za upíry se musí vyhnout podezření a zároveň mást lidské hráče tím, že v celém sídle plní seznam falešných úkolů.

„Velmi nás těší, že můžeme pokračovat ve spolupráci se Snapchatem a vytvářet nové zábavné hry, které se dají snadno používat a které dokonale zapadají do mechaniky této platformy, založené především na sociální interakci,“ uvedl ředitel studia Zynga Bernard Kim. „ReVamp představuje novou podobu žánru společenské hry založené na klamání spoluhráčů, ve které spolu na Snapchatu soupeří lidé a upíři na všech dovednostních úrovních.”

„Zynga byla jedním z prvních vývojářů, který na Snapchatu spustil hru. Od začátku našeho partnerství na nás dělalo dojem, jak jejich vývojářské týmy pracují na definování sociálních her a jak přinášejí naší komunitě nové zábavné herní koncepty a tvoří originální obsah,“ řekl vedoucí oddělení Snap Games společnosti Snap Pany Haritatos. „Naše herní platforma neustále roste a tituly jako ReVamp dokládají její vývoj a potenciál.“

ReVamp je třetí hrou společnosti Zynga, která bude vydána exkluzivně pro Snapchat, a to po oznámení partnerství společností Zynga a Snap pro více her v červnu 2020. Společnost Zynga je partnerem Snapchatu již od začátku spuštění platformy Snap Games a dříve na ní vydala exkluzivní tituly Bumped Out a Tiny Royale.

Další novinky ohledně hry ReVamp naleznete na www.zynga.com. Platforma Snap Games je určena pro mobilní hraní mezi přáteli a je postavena na výkonném herním enginu PlayCanvas. Byla spuštěna v dubnu 2019 a dnes nabízí originální herní obsah i tituly třetích stran.

Pokud si chcete zobrazit použitá multimédia, klikněte zde: https://www.dropbox.com/sh/a29lhiski2s1o2e/AAA9PeeZwKA9DXhCVGUW1whva?dl=0

O společnosti Zynga Inc.

Společnost Zynga je celosvětovým lídrem v oblasti interaktivní zábavy, jehož posláním je propojovat svět prostřednictvím her. Společnost Zynga, která má masivní celosvětový dosah ve více než 175 zemích a regionech, má rozmanité portfolio populárních herních sérií, které na mobilních zařízeních zaznamenaly více než čtyři miliardy stažení, včetně CSR RacingTM, Empires & PuzzlesTM, Hair ChallengeTM, Harry Potter: Puzzles & SpellsTM, High Heels!TM, Merge Dragons!TM, Merge Magic!™, Queen BeeTM, Toon Blast™, Toy Blast™, Words With FriendsTM a Zynga PokerTM. Díky Chartboost, přední platformě pro mobilní reklamu a monetizaci, je Zynga špičkovou platformou nové generace v oboru se schopností optimalizovat programatickou reklamu a výnosy ve velkém měřítku. Společnost Zynga byla založena v roce 2007, sídlí v Kalifornii a má pobočky v Severní Americe, Evropě a v Asii. Další informace najdete na adrese www.zynga.com nebo sledujte stránky společnosti Zynga na Twitteru, Instagramu, Facebooku nebo blogu společnosti Zynga.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *