LONDEN–(BUSINESS WIRE)–Cloudreach, een toonaangevend onafhankelijk bedrijf voor multi-cloudservices, heeft vandaag aangekondigd dat het door Gartner is gepositioneerd als visionair in het Magic Quadrant for Public Cloud IT Transformation Services.1 De evaluatie was gebaseerd op specifieke criteria die analyseerde de algehele volledigheid van de visie en het vermogen om uit te voeren van het bedrijf.

De missie van Cloudreach is om de belofte van de cloud waar te maken. Het bedrijf biedt end-to-end public cloud IT-transformatiediensten, van cloudstrategieadvies, ontwerp en bouw van cloudinfrastructuur, applicatiemigratie en modernisering tot cloudbeheerde services, cloudbeveiliging en DevOps-services.

“We zijn verheugd om opnieuw te worden erkend in het Gartner Magic Quadrant-rapport”, zegt Brooks Borcherding, CEO van Cloudreach. “Onze voortdurende toewijding aan innovatie is cruciaal gebleken om te voldoen aan de behoeften van organisaties op het gebied van cloudtransformatie in een tijdperk van versnellende transformatie- en moderniseringsinitiatieven. We zijn ervan overtuigd dat ons vermogen om te innoveren en de bedrijfswaarde te vergroten, cruciaal zal blijven voor de klanten van Cloudreach.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *