BOSTON–(BUSINESS WIRE)–BridgeTower Capital, een wereldwijde private-equityfirma die zich richt op traditionele private equity-investeringen en blockchain- en DeFi-markten, kondigde vandaag een samenwerking aan met Algorand. Algorand, de maker van ‘s werelds eerste pure proof-of-stake fundamentele blockchain, is een toonaangevend blockchain-technologiebedrijf dat de convergentie van gedecentraliseerde en traditionele financiën versnelt.

BridgeTower zal de technologie van Algorand gebruiken als de onderliggende blockchain-oplossing voor de uitgifte van de tokenized digitale beveiliging van BridgeTower Capital. Het zal ook Algorand gebruiken als een geprefereerde blockchain voor BridgeTower-producten en -diensten. Naast de elementaire vereiste van een open, openbaar netwerk, maakt de technologie van Algorand een reeks hoogpresterende Layer-1-blockchains mogelijk die beveiliging, schaalbaarheid, volledige transactie-finaliteit, ingebouwde privacy, Co-Chains en geavanceerde slimme contracten bieden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *