TORONTO–(BUSINESS WIRE)–Echoworx, de marktleider op het gebied van berichtversleuteling, kondigde vandaag de introductie aan van biometrische authenticatie op zijn Echoworx Email Encryption-platform, waardoor veilige wachtwoordloze authenticatie-opties mogelijk zijn. Door gebruik te maken van biometrie, samen met hun groeiende lijst van zeven authenticatie-opties, stelt Echoworx bedrijven in staat om binnen enkele seconden toegang te krijgen tot gecodeerde communicatie, zonder dat registratie, vragen of wachtwoorden nodig zijn.

“Mensen vertrouwen op hun apparaten en mobiel is het snelst groeiende kanaal om klanten te bereiken”, zegt Michael Ginsberg, CEO van Echoworx. Daarom hebben we besloten om gebruik te maken van biometrische authenticatie, zoals vingerafdruk- en gezichtsherkenning die al in apparaten zijn ingebouwd, om toegang te krijgen tot gecodeerde berichten. Het elimineren van de noodzaak om wachtwoorden te beheren en te gebruiken is de toekomst, en we zijn van mening dat biometrie de voor de hand liggende koploper is om dit doel te bereiken. ”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *