TAIPEI, Taiwan–(BUSINESS WIRE)–COMPUTEX 2021 wordt gelanceerd van 31 mei tot 30 juni. De organisator, de Taiwan External Trade Development Council (TAITRA), zal het # COMPUTEXVirtual-platform uitrollen om de technologiegemeenschap te verbinden die geografische beperkingen doorbreekt. COMPUTEX 2021 biedt bezoekers een uitzonderlijke tentoonstellingservaring met de volgende hoogtepunten.

Hoogtepunt # 1: Topsprekers zullen ingaan op de baanbrekende technologieën

COMPUTEX 2021 Virtual omvat de langverwachte CEO Keynotes. Van 31 mei tot 2 juni zullen belangrijke leidinggevenden in de branche onderwerpen bespreken die betrekking hebben op AI, high-performance computing (HPC) en andere technologietrends. Simon Segars, CEO van Arm, Dr. Lisa Su, President en CEO van AMD, Sanjay Mehrotra, President en CEO van Micron, Charles Liang, oprichter, President en CEO van Supermicro, en Kurt Sievers, President en CEO van NXP Semiconductors behoren tot de opstelling van de luidsprekers. Daarnaast zijn er ook keynotes van Intel “Innovation Unleashed” en NVIDIA “The Transformational Power of Accelerated Computing, from Gaming to the Enterprise Data Center.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *