AIX-EN-PROVENCE, Frankrijk & SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)–Verimatrix, (Euronext Paris: VMX), de leider in het voeden van de moderne verbonden wereld met mensgerichte beveiliging, kondigde vandaag de publicatie aan van het ISMG-rapport getiteld “The State of Mobile Banking App Security”, dat in opdracht van Verimatrix is opgesteld. Het volledige rapport kan worden gedownload van www.verimatrix.com/ebooks/state-of-mobile-security.

Uit de antwoorden van 150 beveiligingsprofessionals uit de financiële dienstverlening in de Verenigde Staten, Canada en EMEA blijkt dat er een opmerkelijke kloof bestaat tussen het belang dat wordt gehecht aan mobiele apps en de aandacht die dit krijgt van de beveiligingsprofessionals op het hoogste niveau. Hoewel 82 procent van de respondenten zegt dat het beveiligen van het mobiele kanaal belangrijk of zeer belangrijk is, zegt iets meer dan de helft van de CISO’s dat ze mobiele beveiliging evalueren, beïnvloeden of er beslissingen over nemen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *