BOSTON–(BUSINESS WIRE)–State Street Corporation (NYSE: STT) heeft vandaag aangekondigd dat het een nieuwe divisie heeft gelanceerd die zich richt op het aanpakken van de veranderende verschuiving in de sector naar digitale financiën. De nieuwe divisie, State Street Digital, zal worden geleid door Nadine Chakar, een veteraan van drie decennia in de industrie en executive vice president. Chakar zal rapporteren aan Lou Maiuri, chief operating officer van State Street Corporation.

“De financiële sector transformeert naar een digitale economie en we zien digitale activa als een van de belangrijkste krachten die onze sector de komende vijf jaar zullen beïnvloeden”, zegt Ron O’Hanley, voorzitter en CEO van State Street Corporation. “Digitale activa worden snel geïntegreerd in het bestaande raamwerk van financiële diensten, en het is van cruciaal belang dat we de tools hebben om onze klanten oplossingen te bieden voor zowel hun traditionele investeringsbehoeften als hun toegenomen digitale behoeften.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *