Čching-tao (Čína)–(BUSINESS WIRE)–Společnost Hisense, oficiální sponzor Mistrovství Evropy ve fotbale 2020, slaví oficiální zahájení tohoto šampionátu v Itálii. Fotbalový šampionát je jednou z nejvýznamnějších událostí v Evropě a společnost Hisense má díky němu jedinečnou možnost oslovit evropské spotřebitele. Od sponzorování UEFA EURO 2016 získala společnost Hisense díky podpoře této události a svým technologickým inovacím od evropských spotřebitelů mnoho uznání a povědomí o značce Hisense se zvýšilo o 6 %. V roce 2021 vzrostly tržby společnosti Hisense na evropském trhu meziročně o 113 %, přičemž na klíčových trzích, jako je Polsko a Francie, vzrostly o více než 355 % a 185 %. Společnost Hisense se věnuje vývoji a výrobě špičkových technologií a přijímá strategii lokalizace, aby uspokojila potřeby spotřebitelů na různých světových trzích.

Správa lokalizace

Společnost Hisense zřídila pobočky a kanceláře v Německu, Itálii, Španělsku, Velké Británii, Francii a dalších evropských zemích a při prodeji svého zboží na těchto trzích spolupracuje se společnostmi Amazon, Euronics, ElectonicPartner a dalšími místními distributory.

Společnost Hisense v Evropě začala také více investovat, aby zvýšila místní povědomí o své značce a urychlila proces lokalizace. V období od ledna do května 2021 vzrostl prodej televizorů ULED TV U7 a ULED TV U8 ve Velké Británii, Francii, Německu, Itálii, Španělsku a Rusku meziročně o 181 % a tržby z prodeje se meziročně zvýšily o 258 %. Aby společnost Hisense zvládla uspokojit poptávku místního trhu, podepsala smlouvu se slovinskou vládou a plánuje zde v roce 2021 vyrobit 2,5 milionu televizorů pro evropský trh.

Lokalizace produktů

Spokojenost spotřebitelů je pro společnost Hisense na prvním místě. Proto vyrábí produkty na míru jednotlivým trhům. Například kvůli vysoké vlhkosti vzduchu ve Velké Británii upravuje pro britský trh své pračky z běžných 1200 na 1400 otáček, aby prádlo rychleji uschlo.

Společnost Hisense své produkty rovněž optimalizuje podle vývoje místního trhu a změn životního prostředí. Podle průzkumu evropského trhu lidé v důsledku pandemie covidu-19 a s ní spojeného nedostatku zboží začali požadovat větší lednice, aby v nich mohli uskladnit více potravin. Společnost Hisense proto uvedla na trh chladničku SkyLine s výškou dva metry, která disponuje větším objemem, a splňuje tak nové požadavky evropských spotřebitelů.

Lokalizovaná pracovní síla

Společnost Hisense si stojí za tím, že management má probíhat lokálně, a sestavuje proto místní týmy pro prodej, výrobu, logistiku, péči o zákazníky a další obchodní procesy, které řídí prostřednictvím projektového managementu. Společnost Hisense věří, díky místnímu managementu a poznatkům místních zaměstnanců se může lépe integrovat do místního trhu.

Evropská továrna společnosti Hisense na výrobu televizorů má nyní od svého otevření dvojnásobný počet zaměstnanců. V zájmu posílení lokálního provozu továrna nadále zaměstnává místní pracovní sílu. „Továrna na výrobu televizorů Hisense významně přispívá k rozvoji regionu a vytvořila více než 700 nových pracovních míst,“ říká slovinský ministr ekonomického rozvoje Zdravko Počivalšek.

Do budoucna bude společnost Hisense i nadále pracovat ruku v ruce s evropským trhem, místními odděleními a obchodními partnery a poskytovat evropským spotřebitelům vysoce kvalitní technologické produkty a služby.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *