TOULOUSE, Frankrijk–(BUSINESS WIRE)–Het Institut Supérieur de l’Aéronautique et de l’Espace (ISAE-SUPAERO) in Toulouse biedt nu een professionele certificering in kunstmatige intelligentie en datawetenschap, gebaseerd op de Specialized Master’s Degree® AIBT (Artificial Intelligence & Business Transformation Aangeboden in samenwerking met TBS Education en IRT Saint-Exupéry, bereidt dit deeltijdse opleidingsprogramma professionals, leerlingen en jonge afgestudeerden voor op dit nieuwe beroep waar veel vraag naar is op de arbeidsmarkt.

De inschrijvingen zijn open tot 15 september 2021.

Deze certificering wordt vanaf het begin van het nieuwe academiejaar aangeboden aan professionals, leerlingen van 25 tot 30 jaar en jonge afgestudeerden (Bac+5) die zich willen voorbereiden op de functie van “Projectmanager in Kunstmatige Intelligentie en Data Science (MS)”. Gecertificeerd door het RNCP-nummer 35609, deze training wordt volledig in het Engels gegeven. Deze registratie in de National Directory door France Compétences stelt professionals in staat om hun CPF (Personal Training Account) te mobiliseren om hun ontwikkeling van vaardigheden te financieren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *