CAMBRIDGE, Massachusetts–(BUSINESS WIRE)–Quantori, een toonaangevend bedrijf op het gebied van datawetenschap en digitale transformatie voor de life sciences en gezondheidszorgsectoren, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Sean Murphy als Vice President Client Services, met onmiddellijke ingang. Sean zal toezicht houden op Quantori’s wereldwijde netwerk van IT-professionals die software-engineering en data-analysediensten van wereldklasse leveren aan vooraanstaande biofarmaceutische en gezondheidszorgbedrijven.

“Sean heeft een sterke staat van dienst in het leiden van cross-functionele teams om innovatieve digitale IT-oplossingen te leveren die een naadloze digitale transformatie-ervaring ondersteunen”, zegt Richard Golob, CEO van Quantori. “Nu we onze volgende groeifase ingaan, zijn we verheugd om Sean aan boord te verwelkomen om te zorgen voor de levering van kosteneffectieve, hoogwaardige datawetenschaps- en software-engineeringdiensten.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *