HONG KONG, Aug. 3, 2021 /PRNewswire/ — Vývojár hier RPG DungeonSwap s potešením oznamuje spustenie svojej prvej stolovej RPG blockchainovej hry – DungeonSwap. DungeonSwap je prvá RPG hra založená na šikovnom reťazci Binance, ktorá v sebe spája retro dobrodružstvo klasickej stolovej fantasy hry na hrdinov, zbrane NFT (non-fungible tokens) a zážitok z hry.

DungeonSwap prichádza v ideálnu dobu, pretože hráči majú teraz možnosť využiť nostalgiu a zarobiť si hraním, keďže cena DND vzrástla z 0,11 USD na 8 USD iba za tri mesiace, čo znamená celkový nárast hodnoty o 800%.

Banner_image DungeonSwap sa venuje budovaniu udržateľných, na užívateľov zameraných a zábavných decentralizovaných ekosystémov. Hra vychádza z presvedčenia, že gamifikácia by nemala byť len trikom. DungeonSwap sa snaží vytvárať hry, ktoré sú predovšetkým zábavné a ľahko použiteľné a zdôrazňuje význam vytvárania hodnoty prostredníctvom prilákania hráčov mimo sektora hardcore obchodníkov s kryptomenami. Ako prvá hra v štýle Defi-tabletop-RPG, ktorá je založená na šikovnom reťazci Binance je DungeonSwap samostatnou a inovatívnou platformou, ktorá poskytuje prvotriedny herný zážitok a rozhranie, ktoré hráčom umožňuje baviť sa a zároveň zarábať na zbieraní výnosov.

Hráči sa môžu do hry “The Dungeon” zapojiť zakúpením žetónov DND na príslušných webových stránkach . Keď hráči postupujú ďalej do vnútra temnice, môžu počas cesty získavať ďalšie DND výhry a bojové vybavenie v podobe NFT.

Hra ponúka odmeny v podobe žetónov DND a NFT, ktoré sú finančného charakteru. NFT, ktoré hráči dostávajú, budú okrem umeleckých zbierok slúžiť ako pomôcky (napr. zbraň / štít / kúzlo), ktoré hráči DungeonSwapu podporujú. Zdroj financovania za DND bude pochádzať z poplatkov ostatných hráčov za vstup do hry a tiež z vývoja, pričom odmena za NFT bude vytvorená a hráčom zaslaná zadarmo.

Zaregistrujte sa do DungeonSwap a zažite úplne novú generáciu.

O hre DungeonSwap

DungeonSwap, prvý Defi-RPG hra na šikovnom reťazci Binance. Užívatelia môžu staviť či získať žetóny DND a pripraviť sa na dobrodružstvo v temnici. DungeonSwap ponúka plne funkčné Defi yield farmu a staking pool, ktoré sú pripravené pre užívateľov zarábať DND tokeny, a vytvára tak zážitok z webovej hry v štýle tabletop-RPG.

Ak chcete získať ďalšie informácie, navštívte https://dungeonswap.app/ .

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/1585143/Banner_image.jpg  

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1585138/DungeonSwap_Logo.jpg

SOURCE DungeonSwap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *