LONDÝN, 9. augusta 2021 /PRNewswire/ — Dirty Finance, NSFW kryptomena založená v apríli 2021, vyhlásila súťaž “Chcete byť Dirty Finance miliardárom ” na podporu spustenia technológie pre staking a farming kryptomeny Dirty Finance.

Súťaži sa dostalo výraznej propagácie v nočnej billboardovej kampani na Times Square v New Yorku, ktorá hlása: “Tajné slovo je … DirtyFinance.com”.

Informácie o tom, ako sa do súťaže zapojiť, sú k dispozícii na oficiálnych stránkach súťaže “Safe For Work” DirtyFinance.com.

Súťaž pre starších ako 18 rokov začína v piatok 6. augusta 2021 a končí v stredu 18. augusta o 23: 59 UTC.

V súťaži je možné získať hlavnú cenu v podobe jednej miliardy tokenov Dirty v celkovej hodnote zhruba 1250 USD podľa ceny na burze CoinMarketCap.com v čase vydania, vrátane prístupu do VIP chatovacej miestnosti pre miliardára Dirty Financie v aplikácii Telegram a on-line stretnutie s modelkou austrálskeho časopisu pre mužov Maxim Arielle Raycene, ktorá je tzv. nezastupiteľným tokenom (NFT) Dirty Finance.

Desať šťastlivcov získa 100 miliónov tokenov Dirty a všetci výhercovia dostanú zberateľské a vzácne NFT Dirty z limitovanej edície.

Výhercovia budú vybraní náhodne pomocou softvéru tretej strany. Súťažiaci môžu pritom získať viac ako 100 šancí na výhru, keď splnia online úlohy týkajúce sa fungovania ekosystému Dirty Finance, naučia sa sadiť tokeny Dirty a budú propagovať spustenie súťaže a súťaž samotnú.

Súčasťou plánovaného ekosystému Dirty Finance (Dirty Finance Ecosystem,) je to, že farmári a stakeri budú môcť využívať zárobky k nákupu vzácnych a zberateľských NFT a v blízkej budúcnosti aj na hranie online hazardných hier a k nákupom v reálnom svete.

“Koncept NFT využívame umelecky, ale tiež ho posilňujeme inováciami, napríklad v rámci vyvíjaného online kasína, ktoré, ako dúfame, bude ziskové a bude držiteľom našich tokenov poskytovať pridanú hodnotu,” hovorí zakladateľ spoločnosti Dirty Finance Billy Wizz.

Webový server https://www.statista.com predpokladá, že objem online hazardných hier sa takmer zdvojnásobí, a to z 58,9 miliardy amerických dolárov v roku 2019 na predpokladaných 92,9 miliardy dolárov v roku 2023. Spolu so súčasnou deflačnou tokenovou ekonomikou sa Dirty Finance intenzívne zameriava na príležitosti založené na návratnosti investícií, ako je napríklad navrhované online kasíno, s cieľom plne využiť výhody smart zmlúv a blockchainových financií a technológií v oblasti zábavy.

Ďalšie informácie sú k dispozícii na blogu Dirty Financie na Medium.com blog. Nonstop viacjazyčná živá podpora je k dispozícii v Oficiálnej chatovacej miestnosti Dirty Financie v aplikácii Telegram, kde kladené otázky zodpovedia priamo vývojári a administrátori.

Related Links http://DirtyFinance.com

SOURCE Dirty Finance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *