LONDEN–(BUSINESS WIRE)–Bedrijfseigenaren kunnen nu moeiteloos hun online winkel lanceren en alleen betalen wanneer ze iets verkopen, dankzij de bekroonde fintech myPOS. De nieuwe service, myPOS Online genaamd, biedt een complete set functies, waaronder vooraf ontworpen winkelsjablonen, hosting, maatwerk, voorraadtracering, veilig afrekenen, verzendopties, ophalen in de winkel en zelfs tools zoals het voorbereiden van cadeaubonnen.

“De pandemie heeft de wereldwijde e-commerce een boost gegeven, en er is geen reden waarom micro- en kleine bedrijven niet kunnen inspelen op deze trend”, zegt Stefan Stankov, Chief Commercial Officer van myPOS. “Met myPOS Online kunt u profiteren van de groei zonder de last van investeringen vooraf. Dus zelfs als je moeite hebt met je herstel na de pandemie, kunnen we je helpen.”

myPOS Online wordt aangeboden op een freemium-model waarbij handelaren een kleine transactievergoeding betalen zodra ze een verkoop hebben voltooid. Net als andere myPOS-services stelt het nieuwe aanbod kmo’s in staat om geld direct en zonder extra kosten af ​​te wikkelen. Bovendien krijgen bedrijfseigenaren een gratis Visa-kaart en een gratis verkopersaccount in 14 valuta’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *