DEN HAAG, Nederland–(BUSINESS WIRE)–LINKS Analytics BV heeft vandaag de lancering aangekondigd van haar nieuwe datagestuurde prijsplatform, ClearD3™, waarmee bedrijven van elke omvang hun prijs- en capaciteitsprocessen kunnen optimaliseren zonder de verlammende last van investeringen vooraf . Het ClearD3™-platform vertaalt economische en zakelijke gegevens van externe toeleveringsketens in meetbaar betere marges en inkomstenen zet daarmee een nieuwe gouden standaard in datagestuurde besluitvorming.

“In het komende decennium zal de besluitvorming in bedrijven een grote transitie ondergaan naar datagestuurd, op regels gebaseerd beheer”, zegt Taron Ganjalyan, oprichter en algemeen directeur van LINKS Analytics. “Extra brutomarges van 5-10% voor datagedreven bedrijven in vergelijking met de concurrentie zullen de norm zijn in de B2B-markt. Marges zullen de komende 30 jaar geleidelijk worden weggeconcurreerd en datagedreven beslissingen worden een minimumvereiste om te overleven.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *