PALO ALTO, Californië–(BUSINESS WIRE)–Denodo, de leider in datavirtualisatie, heeft vandaag aangekondigd dat Gartner® het bedrijf opnieuw heeft gepositioneerd als een “Leader” in zijn 2021 Magic Quadrant for Data Integration Tools. Het rapport stelt: “De markt voor data-integratietools ziet een hernieuwd momentum, gedreven door vereisten voor hybride en multi-cloud data-integratie, uitgebreid databeheer en datafabricontwerpen.”

Het volledige en aanvullende Magic Quadrant-rapport, gepubliceerd op 25 augustus 2021 en geschreven door Ehtisham Zaidi et al., is hier beschikbaar.

Het rapport stelt verder dat “Leiders hun metadatamogelijkheden hebben verbeterd door een aantal zeer dynamische optimalisatie- en geavanceerde ontwerpassistentiefuncties te introduceren. Ze hebben hun mogelijkheden uitgebreid om ML over deze actieve metadata mogelijk te maken om ontwikkelaars te helpen met verschillende mate van ondersteuning en automatisering bij het ontwerp en de implementatie van integratie. Leiders zijn bedreven in het leveren van tools die zowel hybride integratie als multi-cloud integratie-opties kunnen ondersteunen, en overbruggen de datasilo’s die bestaan ​​in on-premises en multi-cloud ecosystemen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *