– Detta partnerskap innebär komplett Oracle SCM-kapacitet för deras klienter runt om i Europa

LONDON, 7 sept. 2021 /PRNewswire/ — Detta partnerskap förenar Flos och Trinamixs erfarenhet av Oracles försörjningskedjelösningar. Partnerskapet kommer att erbjuda Oracles molntjänster runt om i Europa, i synnerhet där det finns ett fokus på försörjningskedje- och logistikomvandlingsprojekt. Genom detta partnerskap kommer de båda företagen att kunna stärka sin strategiska positionering på EMEA-marknaden och leverera ett komplett erbjudande till en gemensam kundbas som behöver försörjningskedje- och logistiklösningar.

“Flos kultur och arv är snarlikt Trinamix, baserat på en djupgående domän- och Oracle-applikationskunskap. Klienter som vill implementera Oracles moln tittar på hur Oracle kan betjäna nya verksamhetsmodeller som kräver en uppströms försörjningskedja med nedströms lagring och transport”, säger Bobby Shome, säljchef i Europa för Trinamix. “Vi är glada över att ingå ett partnerskap med Flo och vi ser fram emot att göra en betydande skillnad för våra ömsesidiga kunder.”

“Trinamix är en ledande molnimplementerare för försörjningskedjor. Genom att kombinera våra krafter och vår expertis, fokuserar vi på att hjälpa kunder i EMEA att göra en snabbare resa mot molnet. Tillsammans kommer vi att tillhandahålla ett komplett erbjudande som inkluderar försörjningskedjor och logistik”, säger Andy Cooper, leverans- och handelschef hos Flo Group

Om Trinamix

Trinamix är en global lösningsleverantör som specialiserar sig på Oracle-applikationer med fokus på Oracles försörjningskedjestyrning, Oracle ERP, Oracle EPM och Industry 4.0 (Internet of Things, Blockchain och AI/ML). Trinamix erbjuder implementeringstjänster, designtänkande, strategisk planering, förändringsarbete, affärsprocessomvandling, branschspecifika lösningar, styrda tjänster och RPA-baserade implementeringar. Vårt huvudkontor ligger i USA och vi har lokala kontor i Kanada, Australien, Japan, Storbritannien och Indien.

Om Flo Group

Flo består av den största gruppen IT-experter, specialiserade logistikkonsulter, affärsrådgivare ochconsultants, business advisors and förändringsarbetesexperter som är förenade i en och samma verksamhet. Vi samarbetar med organisationer för att öka deras löpande värde genom att lösa komplexa affärs- och försörjningskedjeproblem. Vårt team möjliggör de nödvändiga affärs- och teknologiförändringsinitiativen, tillhandahåller färdplaner, lösningar och projekt som främjar en optimerad logistikprestanda. Vårt huvudkontor finns i Rotterdam och vi arbetar med globala projekt utifrån principen “Ett företag” världen över för att säkerställa att de bästa resurserna från hela vår koncern avsätts till våra klienters projekt.

PR-kontakt;

Manish Kanani

Marknadsföringschef

[email protected] 

www.trinamix.com

SOURCE Trinamix and Flo Group

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *