September 09, 2021 11: 06 AM Eastern Daylight Time

FOSTER CITY, Californië–(BUSINESS WIRE)–Conviva, de intelligentiecloud voor streaming media, heeft vandaag haar State of Streaming: Europe-rapport voor Q2 2021 uitgebracht, waaruit blijkt dat de streaminggroei in Europa vastgehouden wordt aan pandemische winsten, met een groei van 19% jaar op jaar en overtreft de wereldwijde streaminggroei (13%) in dezelfde periode. West-Europa leidde de streaminggroei in Europa met 32% jaar-op-jaar winst, gevolgd door Noord-Europa met 23%. Het aantal kijkers in Zuid- en Oost-Europa daalde jaar op jaar met 1%.

“Europese kijkers blijven streaming in een snel tempo omarmen, weerspiegelen wat er in alle uithoeken van de wereld gebeurt en zelfs sommige regio’s overtreffen”, zegt Keith Zubchevich, CEO van Conviva. op uitgevers in Europa en over de hele wereld om consumenten een hoogwaardige kijkervaring te bieden, maar ze kunnen dit niet doen zonder consistente, nauwkeurige, realtime metingen, wat ook van cruciaal belang is om te groeien en inkomsten te genereren met hun streamingactiviteiten in een zeer concurrerende omgeving.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *