SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)–Scientist.com, de toonaangevende R&D-marktplaats in de life science-industrie, heeft vandaag aangekondigd dat het de acquisitie heeft voltooid van InsideScientific, een online educatief platform voor life science-onderzoekers. De overname stelt Scientist.com in staat om een ​​volledig pakket van op wetenschap gebaseerde inhoud en productiediensten voor evenementen, zoals webinars, virtuele evenementen, podcasts en trainingsprogramma’s, aan te bieden aan haar bestaande wereldwijde netwerk van onderzoekers en dienstverleners.

“Dit is een spannende fase in de evolutie van InsideScientific. Door lid te worden van Scientist.com kunnen we onze mogelijkheden voor virtuele evenementen en contentproductie uitbreiden, zodat we recentelijk onderzoek, trends in de sector en innovatie op het gebied van laboratoriumtechnologie kunnen delen met ‘s werelds beste wetenschappelijke geesten”, aldus Andy Henton, oprichter en CEO van InsideScientific. “De missie van Inside Scientific is het bevorderen van wetenschappelijke ontdekkingen door de uitwisseling van informatie tussen onderzoekers te vergemakkelijken en te verbeteren. Samen met Scientist.com kunnen we dit sneller en op grotere schaal doen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *