NEWPORT BEACH, Californië, 17 september 2021 /PRNewswire/ — Crown Sterling Limited LLC, pionier op het gebied van soevereiniteitstechnologieën m.b.t. persoonlijke gegevens, kondigt verheugd aan dat het bedrijf zijn Blockchain Explorer, die is geïntegreerd in de Polkadot Explorer, officieel heeft geïmplementeerd. 

De blockchain-technologie van Crown Sterling is de eerste die kwantumbestendige, eenmalige padencryptie implementeert als optie voor de statusovergangsfunctie. Crown Sterling kondigde eerder dit jaar aan dat het de Data Bill of Rights als het Genesis-blok binnen zijn blockchain heeft ingesteld, waarin digitale activa worden aangemerkt als het immateriële eigendom van de oorspronkelijke maker.

“We zijn verrukt om voorop te lopen als het gaat om de toepasbaarheid van blockchain-technologie, om positieve verandering te creëren en het huidige systeem van gegevensverzameling, -bescherming en -controle verder te ontwikkelen. Gelet op de aard van de technologie die ze hebben gecreëerd, gaan de voordelen van deelname aan het Polkadot-ecosysteem het begrip te boven. We kijken ernaar uit om onze missie op dit gebied voort te zetten, niet alleen als het gaat om encryptie en blockchain, maar ook op het gebied van mensenrechten,” aldus Jesse Lurie, CTO van Crown Sterling. 

Crown Sterling koos Polkadot vanwege de combinatie van hoge snelheid en het gelijktijdig uitvoeren van transacties, maar ook de aanpasbare coderingslaag maakt Polkadot ideaal, als volgende generatie NFT en kwantumbestendige blockchain. We kijken ernaar uit om hèt platform voor het publiek te worden, om zo de toekomst van autorisatie, inkomsten en eigendom van digitale activa te ondersteunen.

“Ik wil graag onze getalenteerde programmeurs feliciteren. Dit is weer een belangrijke mijlpaal op weg naar ons doel van persoonlijke gegevenssoevereiniteit voor de wereld,” aldus Robert E. Grant, CEO en oprichter van Crown Sterling.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/1627853/crown_sterling_vert_black_Logo.jpg

Related Links https://www.crownsterling.io/

https://www.crownsterling.io

SOURCE Crown Sterling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *