HAMBURG, Duitsland–(BUSINESS WIRE)–NAGA Group AG (XETRA: N4G, ISIN: DE000A161NR7), aanbieder van het sociale netwerk voor handel, cryptocurrencies en betalingen NAGA.com, kondigt zijn grootste aandelenfinancieringsronde tot nu toe aan en verwelkomt Apeiron Investment Group Ltd, de particuliere investeringsmaatschappij van ondernemer en investeerder Christian Angermayer, en Igor Lychagov, oprichter van Exness (een van ‘s werelds grootste beursvennootschappen met een maandelijks handelsvolume van USD 1 biljoen) als nieuwe strategische en langetermijninvesteerders. Hauck & Aufhäuser trad op als enige bookrunner bij de transactie.

Naast deelname aan de kapitaalverhoging, heeft Apeiron een aandelenkoopovereenkomst gesloten met zijn Elevat3-strategie, opererend in samenwerking met Peter Thiel’s Founders Fund, om een ​​blok aandelen te kopen van FOSUN Group en is in onderhandeling om extra aandelen te verwerven van andere aandeelhouders. Deze transacties zijn onderworpen aan wettelijke goedkeuringen. In totaal en bij volledige voltooiing mikt Apeiron op een belang van ongeveer 22% in NAGA.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *